خانه / اخبار اجتماعی / افراد پرخور بیشتر مستعد ابتلا به آنفلوآنزا هستند

افراد پرخور بیشتر مستعد ابتلا به آنفلوآنزا هستند

دستیار تخصصی طب ایرانی گفت: افرادی که بنیه ضعیف دارند مثل بیماران قلبی، ریوی، کبدی و مبتلایان به بیماریهای مزمن، افراد کم‌خون و کم‌توان و افرادی که افراط در آمیزش جنسی دارند همچنین کسانی که پرخوری می‌کنند، بیشترمستعد ابتلا به آنفلوآنزا هستند.

به گزارش پویا، محمد انصاری‌پور درباره تفاوت‌های سرماخوردگی و آنفلوآنزا اظهار کرد: آنفلوآنزا با علائم تب، سرفه و آبریزش بینی و بدن درد بروز می‌کند که شبیه سرماخوردگی است ولی علائم آن شدیدتر است.

وی افزود: مهمترین تفاوت سرماخوردگی و آنفلوآنزا این است که شروع آنفلوآنزا بسیار سریع و حاد است به‌گونه‌ای که بیمار تاریخ بروز بیماری و حتی ساعت شروع آن را ذکر می‌کند اما در سرماخوردگی علائم به تدریج شروع می‌شود و علائم بیماری در آنفلوآنزا شدیدتر است.

راه‌های پیشگیری از آنفلوآنزا

این دستیار تخصصی طب ایرانی تصریح کرد: عدم تماس نزدیک با بیمار مشکوک, جدا کردن ظروف غذایی بیمار, استفاده از ماسک (بهتر است این ماسک با کمی سرکه آغشته شده باشد), شستشوی دست‌ها قبل و بعد از غذا خوردن از راه‌های پیشگیری از آنفلوآنزا است.

افراد مستعد ابتلا به آنفلوآنزا

انصاری‌پور خاطرنشان کرد: افرادی که بنیه ضعیف دارند مثل بیماران قلبی، ریوی، کبدی و مبتلایان به بیماریهای مزمن، افراد کم‌خون و کم توان و افرادی که  افراط در آمیزش جنسی دارند همچنین کسانی که پرخوری می‌کنند و فعالیت بدنی کمتری دارند یعنی در بدن این‌ها مواد زائد انباشته شده، بیشترمستعد ابتلا به آنفلوآنزا هستند.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

نامه سرگشاده رئیس ستاد خبری روحانی خطاب به وی

جهانبخش خانجانی که در ایام انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری، ریاست ستاد خبری و کمیته …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *