آمریکا

آیا مایل به مهاجرت به امریکا هستید ؟ آیا کشور امریکا را برای اخذ اقامت خود انتخاب کرده اید ؟ آیا راه های مهاجرت به امریکا را نمی دانید ؟ آیا مایل به دانستن شرایط و راه های مهاجرت به امریکا هستید ؟ آیا مهاجرت به امریکا می تواند انتخاب خوبی برای شما باشد ؟ ما شما را در این خصوص راهنمایی می کنیم. در این مقاله سعی بر آن است که راه های مهاجرت به امریکا و اخذ اقامت امریکا را به صورت جامع توضیح دهیم تا در نهایت شما عزیزان با توجه به میزان تمکن مالی تان و سنجش شرایط مختلف بتوانید بهترین روش را برگزینید و بهترین روش را انتخاب بفرمایید. چنانچه پس از مطالعه ی این مقاله با ابهامی مواجه شدید ، مشاورین مجرب موسسه حقوقی ملک پور همه روزه آماده ی ارائه ی خدمات به شما عزیزان هستند.

 

اقامت امریکا از طریق تولد

به طور کلی نظام حقوقی کشورها به دو صورت سی ویل لا و کامن لا می باشد. به طور کلی نظام اعطای تابعیت کشورها بر دو اساس سیستم خاک و سیستم خون می باشد. سیستم خاک به این معنا می باشد که افراد در هر کشوری که متولد می شوند تابعیت همان کشور را اخذ می کنند. بدون اینکه تابعیت پدر و مادر کودک متولد شده در نظر گرفته شود. که این قانون در مهاجرت به امریکا در کشورهایی نظیر کانادا و امریکا مجری است. سیستم اعطای تابعیت بر اساس خون به  این معنا می باشد که تابعیت از ازطریق نسب به کودک متولد شده منتقل می شود. برای اخذ تابعیت امریکا شخص باید به سن هجده سال رسیده باشد. لازم به ذکر است قانون کودکانی که در خاک امریکا متولد شده اند ولی پدر و مادر آن ها معلوم نیست نیز امریکایی تلقی می شوند در صورتی که سن آن ها کمتر از پنج سال باشد.

 

اقامت امریکا از طریق ازدواج :

یکی از راه هایی که می تواند منجر به اخذ اقامت در کشور دیگر و مهاجرت به امریکا شود مهاجرت از طریق ازدواج است که در این خصوص نظام حقوقی کشورها با همدیگر متفاوت است . برای مثال در نظام حقوقی ایران  قوانین به این صورت تعریف شده است ازدواج با یک مرد ایرانی سبب تحمیل تابعیت از مرد به زن می باشد. اما اگر مردی که تابعیت کشور دیگر را دارد با یک بانو ایرانی ازدواج کند این ازدواج منجر به اخذ تابعیت نسبت به مرد نمی شود. شخصی که می خواهد اقامت یک کشور را از طریق ازدواج کسب کند باید فرم های مربوط به این موضوع را تکمیل نماید و مدارکی را به دولت آن کشور تحویل بدهد که بتواند بعد از آن اقامت آن کشور را اخذ نماید. در خصوص ازدواج در کشور امریکا شخص متقاضی باید با فردی که تابعیت کشور امریکا را دارد ازدواج کند تا بعد از آن بتواند درخواست اقامت کند. اگر شخص دوم گرین کارت امریکا را داشته باشد روند پروسه بین سه تا چهار سال زمان میبرد و اگر پاسپورت امریکا را داشته باشد روند پروسه بین شش ماه تا یک سال است و خیلی سریع انجام می شود.

 

اقامت امریکا از طریق پناهندگی

افرادی که در دولت متبوعشان دچار تهدید سیاسی و یا اجتماعی قرار می گیرند و امنیت نداشته باشند به کشورهای دیگر درخواست پناهندگی می دهند که روندی بسیار سخت و پیچیده دارد  و از راه های نا امن برای ورود به یک کشور است. پناهندگی می تواند با تغییر دین یک شخص هم باشد . موسسه حقوقی ملکپور شما عزیزان را با طرق قانونی مهاجرت آشنا می کند و هیچگونه خدماتی از بابت مهاجرت از طریق پناهندگی ارائه نمی دهد.

 

اقامت امریکا از طریق سرمایه گذاری:

ویزای سرمایه گذاری امریکا ای بی ۵ نام دارد که به دریافت گرین کارت امریکا منتهی می شود. به طور کلی شخص متقاضی سرمایه گذاری در امریکا نیازی به داشتن مدرک زبان و سابقه ی مدیرتی ندارد. اما بایستی مبلغ پانصد هزار دلار را در یک تجارت پر ریسک سرمایه گذاری کند که این مبلغ پس از گذشت پنج سال به شخص متقاضی برگردانده می شود. نوع دیگر از سرمایه گذاری برای کشور امریکا ویزای ای ۲ می باشد که از مهم ترین ویزاهای سرمایه گذاری برای کشور امریکا می باشد.  در ابتدا فرد برای دو تا پنج سال برای شخص متقاضی ویزا صادر می شود. و از این طریق می تواند همسر و فرزندان کمتر از بیست و یک سال را با خود ببرد. در این راستا شخص متقاضی باید یک بیزنس پلن قوی داشته باشد.

اقامت امریکا از طریق کار:

در مهاجرت به امریکا، ویزای کار یکی از بهترین و پر طرفدارترین ویزاهای مهاجرتی می باشد.کشور امریکا هم به دلیل اقتصاد قوی که دارد متقاضیان اخذ ویزای کار در اکثر موارد این کشور را در اولویت قرار می دهند.  نام ویزای کار امریکا اچ وان بی می باشد.که متقاضی اخذ ویزای کار در امریکا باید حتما جاب آفر داشته باشد. به این معنا که کارفرمایی در امریکا باشد که شخص متقاضی را به عنوان نیروی کار بخواهد استخدام کند. برای این منظور باید برای شخص متقاضی دعوت نامه ی کاری را تنظیم کرده و ارسال نماید. چنانچه شخص متقاضی کلیه ی مدارک را آماده کرد و منجر به اخذ ویزا شد مدت زمان ویزای اولیه برای شخص متقاضی سه سال می باشد. که پس از آن به مدت سه سال دیگر تمدید می شود.

 

اقامت امریکا از طریق تحصیل:

کشور امریکا به دلیل داشتن دانشگاه هایی با رنکینگ جهانی و سطح علمی  بالا همیشه مورد توجه متقاضیان ادامه ی تحصیل در دیگر کشورها بوده است. امکان پذیرش در سه مقطع لیسانس و فوق لیسانس و دکتری امکان پذیر است که بسته به سطح دوره ی اقدام متقاضی باید مدرک زبان با نمره ی مناسب را ارائه دهد. شخص متقاضی به صورت میانگین در هفته بین ده تا بیست ساعت اجازه ی کار کردن دارد که با توجه به سبک زندگی اش می تواند این درآمد جوابگوی هزینه های زندگی اش باشد. هزینه های زندگی در امریکا به طور میانگین ماهیانه هزار دلار می باشد. امیدواریم توانسته باشیم با ارائه ی این مقاله در باب مهاجرت به امریکا در انتخاب مقصد راهنمایی لازم را به عمل آورده باشیم . همچنین در صورت تمایل برای داشتن اطلاعات جامع در این خصوص می توانید همه روزه با موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل فرمایید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

سرگیجه مسری سازمان مدیریت بحران کشور در خصوص «بحران آب»!

در شرایطی که خشکسالی بر بسیاری از نقاط کشورمان سایه افکنده و گرمای شدید هوا …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *